World Master Chefs Society

WMCS je светско удружење врхунских мајстора кухиње са седиштем у Лондону. Удружење делује у 25 земаља света. Тренутно има 156 чланова – мајстора кухиње.

Циљ овог удружења је да окупи најбоље мајсторе и постане водеће удружење у свету. WMCS је једино сертификовано удружење које својим члановима додељује престижну титулу Светског мајстора кухиње – World master chef. Да би неки кувар могао да добије ову титулу мора да задовољи веома строге критеријуме и испуни захтевне услове. Врхунски кувари који се кандидују за ову титулу морају да докажу своја умећа како би је добили. Мали број чланова и показује да ову титулу не може имати свако.

Њихови чланови могу бити само они кувари који су веома посвећени квалитету и који непрекидно унапређују област гастрономије. Спој традиоционалних вредности, великог искуства и модерне технологије гаранција су сталног личног и професионалног развоја што суштински доприноси ширењу и одржавању високих гастрономских стандарда широм света.
Чланови WMCS су веома цењени и признати професионални кувари у интернационалној гастрономској индустрији. Многи од њих су довели ресторане у којима раде до престижних светских признања – од “Michelin”звездице до хотела са 5☆. Чланови удружења активно раде на даљем унапређењу фине уметности кувања. Многи од њих ће бити носиоци развоја пословања ресторана широм света.

Главни циљеви WMCS су промоције:

  • умећа и науке финог кувања,
  • креативности и производње,
  • едукације чланова кроз практичне демонстрације,
  • потврђених производа,
  • интереса и признања врхунских кувара и других у куварској професији.

WMCS активно подржава успостављање високих стандарда у свим областима припремања хране.
Удружење Мастер Шеф Србија, је основано под покровитељством WMCS.

Захаваљујући богатом међународном искуству, оснивачи УМШС су носиоци титула World Master Chef. Знања и искуства стицана у свету – од рада и унапређења квалитета ресторана, преко обуке кухињског особља до комплентног пројектовања и увођења у рад нових ресторана и кухиња – нашла су потврду кроз стицање титуле.

Упознајте се детаљније са World Master Chef Society

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs