Унапредите пословање ресторана и хотелаМала куповна моћ становништва је довела до великог пада промета у HORECA делатности. Гост је постао "центар света". Он има моћ, јер за свој новац може да бира.
Многи ресторани више не раде. Неки послују на самој граници. Међутим, има оних који одржавају добро пословање и напредују. Сви послују у истим условима. У чему је онда тајна успеха добрих ресторана и хотела? 
("више о томе..." )

Постани врхунски мајстор кулинарстваДавно је за куваре било посла на сваком месту. Данас је премија је радити у ресторану или хотелу који добро послује. Али, места има само за праве мајсторе.
Ако се знања и вештине стичу од светски признатих мајстора са богатим искуством, онда је каријера сигурна. Са добрим препорукама посао се лако налази.
Искористите шансу коју пружа Мастер Шеф Србија!
("више о томе..." )

Посетите најбоље ресторанеМожда данас мање посећујемо ресторане, али када одемо лепо нам је када нас поштују као драге госте. На жалост, нису сви ресторани такви. Неки су почели да нуде мање квалитетну храну због јефтиних намирница. Особље није више тако задовољно, јер је мање плаћено него раније. Ипак, има ресторана који имају гарантовани и проверени квалитет.
("више о томе..." )

Добродошли у удружење Мастер Шеф Србија


„Мастер Шеф Србија“ огранак „World Master Chef Society“
Удружење „Мастер шеф Србија“ је основано од стране у свету признатих и доказаних стрчњака – шефова кухиња и гастрономских консултаната.

„World Master Chef Society“ са седиштем у Лондону је у Србији препознао УМШС као локалног и регионалног лидера у промовисању и имплементацији гастрономске праксе. ("више о томе..." )

World Master Chefs Society
WMCS je светско удружење врхунских мајстора кухиње са седиштем у Лондону. Удружење делује у 25 земаља света. Тренутно има 156 чланова – мајстора кухиње.

Циљ овог удружења је да окупи најбоље мајсторе и постане водеће удружење у свету. WMCS је једино сертификовано удружење које члановима додељује World master chef титулу. ("више о томе..." )

27 Aприл 2018

Удружење Мастер Шеф је основано у Београду 2012.год од стране групе познатих и доказаних стручњака у оквиру гастрономије.
Удружење се бави промоцијом, развојем...

17 Октобар 2013

Први КГастро фестивал – Young Chef Culinary Challenge 2013. ће бити одржан од 1. до 3. новембра 2013. године на Шумадија сајму у Крагујевцу, на...

14 Октобар 2013

Ресторан Lunge Bar “Veneto”, Тржни центар “Sitty Moll” II спрат, Скопље, Македонија, је први ресторан који је добио сертификат 3 Мастер шеф звездице...

14 Октобар 2013

Међународна организација World Master Chief Society (WМCS) је удружење доказаних специјалиста гастрономије, удружење кувара, чији је циљ да буде водеће друштво у...

12 Август 2013

Београд 12.08.2013. - Гисур Гудмундсон, председник Светске асоцијације кувара (WACS) посетио је Београд и одржао официјелни састанак са представницима...

1 Март 2013

Гост часописа Гастромаг бр. 9 био је Мастер Шеф, Имре Чипак .
20 питања за Чипак Имрета

...

Банер спонзора

Банер спонзора

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs