Удружење Мастер Шеф – Регионална категоризација ресторана - Додела награде Мастер Шеф Звездице ресторану “44 Паралела“

Удружење Мастер Шеф – Регионална категоризација ресторана - Додела награде Мастер Шеф Звездице ресторану “44 Паралела“

Удружење Мастер Шеф је основано у Београду 2012.год од стране групе познатих и доказаних стручњака у оквиру гастрономије.
Удружење се бави промоцијом, развојем и унапређењем кулинарства у Србији и региону. Учествује у хуманитарним акцијама, едукативним трибинама, организује кулинарска такмичења. Наши чланови удружења већ пет година вредно раде на гастрономској сцени Балкана.

Регионална категоризација ресторана је нови пројекат удружења Мастер Шеф. Намењен је широком спектру ресторана у целом региону. Циљ је, да се повећа видљивост и омогући потенционалним потрошачима да путем „Мастер Шеф Гастро Водича“ на најлакши начин дођу то ресторанских односно гастрономских услуга. Гастро водич је замишљен тако да има три категорије ресторана, са једном, две или три Мастер Шеф Звездице. Свака звезда носи део квалитета у оквиру ресторанских услуга, ценовну категорију, локацију, амбијент и тд. По завршетку категоризације, сви категорисани ресторани, ће се наћи у гастро водичу који ће бити доступан у електронској верзији. Наш задатак је да нађемо оне ресторане који су достигли одређени ниво квалитета хране и сервиса и да их учинимо препознатљивим.

Ресторан „44 паралела“ је препознат од стране нашег удружења, као сакривени драгуљ који се крије иза моћног бренда хотела „Metropol Palace“. Ресторан са квалитетном гастрономском понудом, одличним сервисом, избалансираном ценовном политиком, и одличним тимом професионалаца који све то реализује 365 дана у години - заслужили су нашу пажњу. Баш зато, данас отварамо ново поглавље у нашем заједничком раду, додељујући овом ресторану „три Мастер Шеф Звезде“ за препознатљив квалитет хране и сервиса.

Надамо се да ће овај гест помоћи потрошачима да нађу овај скривени драгуљ, и уживају у богатој гастрономској понуди. Све честитке тиму хотела Metropol Palace и ресторана „44 паралела“

Управни одбор
Удружење Мастер Шеф


Атмосфера са свечане вечере


Генерални директор Хотела Metropol Palace прима плакету удужења МШС


Организатори свечаности


Љубица Тајевић из Винарије Звонко Богдан


Атмосфера са свечане вечере


Кулинарски тим Димитрија Ацевског


Мени за 3МШС звезде


Плакета удружења Master Chef


Ремекдело на тањиру


Шеф кухиње Димитрије Ацевски и председник МШС К. Катафај

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs