Координатор за управљање стандардима и амбасадор за источно тржиште Рођен 1965. године у Новом Кнежевцу, образовао се у Школи за гастрономију, услуге и туризам у Новом Саду где је стекао звање професионалног гастронома. Од тада је радио у бројним и реномираним ресторанима на позицији шефа кухиње и менаџера за тренинг и обуку особља. Инострано искуство у Русији, Азербејџану и Холандији. |
2012 Шеф кухиње, едукација и тренинг кухињског особља, ресторан “Пикантерија”, Београд, Србија.
2011 Шеф кухиње, едукација и тренинг кухињског особља, ресторан “Cashmire”, Београд, Србија.
2011 Шеф кухиње, измене менија, увођење нових јела, едукација персонала са новим кулинарским стандардима, ресторан “Riviera”, Орел, Русија.
2010 Шеф кухиње, председничка банкет сала “Buta Palace”, Баку, Азербејџан.
Банкети и пријеми за министарство Азербејџана, са више од 50 кувара у кухињи, за више од 800 гостију, мени за лагана послужења и мени за протоколе.
2009 Тренинг менаџер, ресторан “Mozart”, Тјумен, Русија.
2009 Тренинг менаџер, ресторан“Frankonia”, Сургут, Русија.
2009 Brand chef за 4 ресторана: “Del Mar”, “Kadushka I”,“KadushkaII”, “Kremanka”, Ufa, Rusija.
Имплементација нових менија, едукација персонала, Мaster Class, развој новог бренда.
2008 Шеф кухиње, ресторан високе класе са специјалним менијем “Koling club”, Београд, Србија.
2007 Шеф кухиње, имплементација новог менија, едукација персонала, ресторан “Balkan grill”, Новосибирск, Русија.
2006 Шеф кухиње у pre opening периоду, едукација персонала, увођење новог менија и кулинарских стандарда, ресторан “Mammas biscuit house”, Екатеринбург, Русија.
2002 Шеф кухиње, ресторан високе класе са специјалним менијем “Koling club”, Београд, Србија.
2001 Шеф кухиње, италијански ресторан “New York - New York”, Београд, Србија.
1998 Шеф кухиње у pre opening периоду, едукација персонала, увођење новог менија, ресторан “Drago” Санкт Петербург, Русија
1995 Шеф кухиње, ресторан “Sova club” - један од најбољих Београдских ресторана са специјалним менијем, Београд, Србија.
1990 - 1995 Заменик шефа кухиње, Хотел са 5* “Majestic”, Београд, Србија.
1987 - 1991 Главни кувар, ресторан националне балканске кухиње “Pula” Бреда, Холандија.
1983 - 1987 Кувар, ресторан “Szechuan”, Нови Сад, Србија.
1990 - 1995 Хотел са 5* “Majestic”, Београд, Србија, Професионална обука и специјализација за шефа кухиње (CEC).
1983 Средња школа за гастрономију, угоститељство и туризам, Нови Сад, IV степен, куварски техничар
1979 Основна школа, “Јован Поповић”, Чока, Војводина
Српски и језици бивших југословенских република.
Основна употреба енглеског језика (писање, читање, конверзација).
Течно говори руски језик (писање, читање, конверзација).
Течно говори мађарски језик (писање, читање, конверзација).
Основно коришћење MS Office (Word, Excel, Internet Еxplorer).
2012 Удружење Мастер шеф Србија, Београд, Србија - оснивач, координатор за управљање стандардима и амбасадор за источно тржиште.
2006 Удружење кувара Србије - члан.
2005 Фестивал кулинарског умећа, Москва, Русија - члан националног тима Србије.
2013 Први интернационални исламски кулинарски куп, Баку, Азербејџан – златна медаља у GRAND-PRIX конкуренцији.
Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.
Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд
Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs