Удружење Мастер Шеф је основано у Београду 2012.год од стране групе познатих и доказаних стручњака у оквиру гастрономије.
Удружење се бави промоцијом, развојем...
Мала куповна моћ становништва је довела до великог пада промета у HORECA делатности. Гост је постао "центар света". Он има моћ, јер за свој новац може да бира.
Многи ресторани више не раде. Неки послују на самој граници. Међутим, има оних који одржавају добро пословање и напредују. Сви послују у истим условима. У чему је онда тајна успеха добрих ресторана и хотела?
("више о томе..." )
Давно је за куваре било посла на сваком месту. Данас је премија је радити у ресторану или хотелу који добро послује. Али, места има само за праве мајсторе.
Ако се знања и вештине стичу од светски признатих мајстора са богатим искуством, онда је каријера сигурна. Са добрим препорукама посао се лако налази.
Искористите шансу коју пружа Мастер Шеф Србија!
("више о томе..." )
Можда данас мање посећујемо ресторане, али када одемо лепо нам је када нас поштују као драге госте. На жалост, нису сви ресторани такви. Неки су почели да нуде мање квалитетну храну због јефтиних намирница. Особље није више тако задовољно, јер је мање плаћено него раније. Ипак, има ресторана који имају гарантовани и проверени квалитет.
("више о томе..." )
„World Master Chef Society“ са седиштем у Лондону је у Србији препознао УМШС као локалног и регионалног лидера у промовисању и имплементацији гастрономске праксе. ("више о томе..." )
Удружење Мастер Шеф је основано у Београду 2012.год од стране групе познатих и доказаних стручњака у оквиру гастрономије.
Удружење се бави промоцијом, развојем...
Први КГастро фестивал – Young Chef Culinary Challenge 2013. ће бити одржан од 1. до 3. новембра 2013. године на Шумадија сајму у Крагујевцу, на...
Ресторан Lunge Bar “Veneto”, Тржни центар “Sitty Moll” II спрат, Скопље, Македонија, је први ресторан који је добио сертификат 3 Мастер шеф звездице...
Међународна организација World Master Chief Society (WМCS) је удружење доказаних специјалиста гастрономије, удружење кувара, чији је циљ да буде водеће друштво у...
Београд 12.08.2013. - Гисур Гудмундсон, председник Светске асоцијације кувара (WACS) посетио је Београд и одржао официјелни састанак са представницима...
Гост часописа Гастромаг бр. 9 био је Мастер Шеф, Имре Чипак .
20 питања за Чипак Имрета
Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.
Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд
Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs