Новости

Удружење Мастер Шеф – Регионална категоризација ресторана - Додела награде Мастер Шеф Звездице ресторану “44 Паралела“

Удружење Мастер Шеф је основано у Београду 2012.год од стране групе познатих и доказаних стручњака у оквиру гастрономије.
Удружење се бави промоцијом, развојем и унапређењем кулинарства у Србији и региону. Учествује у хуманитарним акцијама, едукативним трибинама, организује кулинарска такмичења. Наши чланови удружења већ пет година вредно раде на гастрономској сцени Балкана.

Први јуниорски интернационални кулинарски куп

Први КГастро фестивал – Young Chef Culinary Challenge 2013. ће бити одржан од 1. до 3. новембра 2013. године на Шумадија сајму у Крагујевцу, на простору од око 1.600 квадратних метара. Очекује се учешће више од 20 школа из Србије и иностранства (200 такмичара), а очекивано интересовање је око 3.000 посетилаца дневно.Организатори фестивала су Шумадија сајам Крагујевац и Гастромаг магазин Београд. КГастро фестивал биће одржан под покровитељством Града Крагујевца..

Veneto - Додела Мастер шеф звездица

Ресторан Lunge Bar “Veneto”, Тржни центар “Sitty Moll” II спрат, Скопље, Македонија, је први ресторан који је добио сертификат 3 Мастер шеф звездице. Сертификат је уручен 14.09.2013. на свечаности која уприличена у ту част. Додела плакете и таблице са МШ звездицама и свечана „slow food“ вечера су протекли на највишем нивоу. Међу званицама су бели његова екселенције амбасадор Турске у Македонији, почасни конзул Македоније у Финској, заменик министра економије Македоније

Отварање Veneto International ресторана у Скопљу

У Скопљу је 01.06.2013. године отворен екслузиван ресторан Венето. Ресторан се налази у ТЦ City Moll у Скопљу. Има 2 ресторанске зоне и 2 терасе укупне површине око 600 м2. Кухиња је површине 110 м2, а магацини око 80м2. Капацитет ресторана је 160 места. Veneto International је lunch bar – restoran. Јела врхунске класе у опуштеној пријатној атмосфери. Први италијански бренд који је стваран у Македонији.

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs