О нама

Како је основано удружење

Сви који раде посао кувара знају колико времена и труда треба уложити да би једног дана неко могао да буде шеф кухиње! Потребне су године и године учења и рада. Прилику да воде пројекат отварања новог ресторана у земљи и иностранству добијају само они који су најупорнији, највреднији и који су доказали у пракси својим резултатима да им се може поверити тако велика одговорност.

Удружење „Мастер шеф Србија“ је основано од стране у свету признатих и доказаних стрчњака – шефова кухиња и гастрономских консултаната.

Удружење „Мастер шеф Србија“ – независно експертско тело

Удружење „Мастер Шеф Србија“ је независно експертско тело у области гастрономије. Основни правци деловања су утемељени на преносу искуства и добре праксе стицане у признатим светским ресторанима у пословање домаћих и иностраних ресторана и хотела. Тако би се значајно унапредила гастрономска понуда и пословање у овој области.
Економску кризу могу превазићи само они који препознају праве вредности и имају визију како да кроз унапређење квалитета пословања заузму лидерску позицију на тржишту.

Наше искуство и резултати су гаранција успеха

Радећи у земљи и иностранству имали смо прилику да стекнемо добра искуства у увођењу модерних и ефикасних радно-технолошких процеса у производњи хране, пројектовању производних линија, обуци и организацији угоститељског персонала.

Чланови удружења имају шансу да кроз рад са искуснијим члановима значајно унапреде своју спремност и способност да одговоре великом броју изазова које носи професија кувара. И то кроз едукацију и експертски рад унутар и ван удружења, у свим сферама угоститељства почев од економике хотелско ресторанског пословања, преко система увођења нових технологија у производњу и пројектовања произвоних линија, до обуке персонала и категоризације угоститељских објеката.

УМШС – поуздан партнер

УМШС је партнер који учествује у развоју привредне гране туризма и угоститељства, кроз своје активности. Семинари, мастер-клас предавања, радионице, су само неке од активности чланова удружења.
Такође, УМШС се бави стандардизацијом рада угоститељских објеката по стандардима који су проистекли из дугогодишњег искуства и праћења потреба потрошача. Сви објекти који су стандардизовани по “Мастер шеф стандардима” су већ сада препознатљиви потрошачима по „Мастер шеф звездицама“. „Мастер шеф звездице“ се додељују само оним ресторанима и хотелима који успешно прођу процес сертификације којим се утврђује и гарантује квалитет услуга.
„World Master Chef Society“ са седиштем у Лондону је у Србији препознао Удружење Мастер Шеф Србија као локалног и регионалног лидера у промовисању и имплементацији добре праксе у области гастрономије.

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs