Посета председника Светске асоцијације кувара

Посета председника Светске асоцијације кувара

Београд 12.08.2013. - Гисур Гудмундсон, председник Светске асоцијације кувара (WACS) посетио је Београд и одржао официјелни састанак са представницима кулинарске бранше.Господин Гудмундсон је српским куварима, током свог боравка, представио циљеве и идеје, које ова организација има у наредном периоду на глобалном нивоу. Србија је члан ове организације од 2008.


Председник WACS и председник UMCS - Разговори о дугорочној сарадњи

Било је речи о програму "Како нахранити планету" и рационалној употреби намирница у угоститељству. Једна од тема је била и стандардизација у гастрономији на светском нивоу. На тај начин би се праведније вредновао квалитет рада и услуга и омогућило покретање нових програма едукације.


Председник WACS и Имре Чипак

Ови програми би били финансијски и организационо потпомогнути од стране Светске асоцијације кувара.Било је речи и о тренутној позицији српске гастрономије у свету и шта треба урадити како би се ефикасније угхватио корак са светским трендовима.


Tренутнa позицијa српске гастрономије у свету

WАЦС има 93 удружења кувара и преко 10 милиона чланова, професионалних кувара широм света. Више о посети господина Гудмунсона можете прочитати на: http://www.metro.rs/public/informacije/horeca-centar/foto-galerija/poset...

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs