Пројекти

Винарија Звонко Богдан

"Велика нам је част и задовољство што смо имали прилику да будемо део свечане вечере поводом доделе "Master Chef" звездице ресторану ''44 Paralele'' у хотелу Metropol Palace. Потрудили смо се да упарујући наша вина са врхунским специјалитетима, употпунимо гастрономски доживљај сваког госта.
Terroar Палићког виногорја и овдашња вековна традиција, уједињени са најсавременијом француском технологијом, визионарским идејама, страсном посвећеношћу, постојаном љубављу и именом човека који све то достојно носи уткани су у сваку боцу вина Винарије Звонко Богдан. ("више о томе..." )

Гастрономски водич

Мастер Шеф Гастро Водич је одличан помоћник у проналажењу места за гастрономски ужитак баш по вашој мери. МШ гастрономски водич пружа реалне информације о квалитету хотелских и ресторанских објеката у републици Србији и ближем окружењу.
У току је развој овог пројекта. У плану је да прва фаза пројекта буде завршена до краја 2014. године. Већ у јануару 2015. биће објављено прво штампано издање у виду годишњака. ("више о томе..." )

Метро хорека центар

МЕТРО ХОРЕКА центар је јединствен и најмодернији центар за обуку професионалаца у области угоститељства у Србији и региону. Намењен је за све профиле радника у угоститељству, као што су кувари, пекари, посластичари, сомилијери, баристи, конобари и други. Руководство МЕТРО-а и МЕТРО ХОРЕКА центра препознало је у Удружењу Мастер Шеф Србија партнера са којим могу да реализују заједничке циљеве и унапреде квалитет у гастрономској сфери српског тржишта.
("више о томе..." )

Ресторан Veneto, Скопље - Додела Мастер шеф звездица
Удружење Мастер Шеф Србија започело је пројекат регионалне категоризације ресторана.
Ресторан Lunge Bar “Veneto”, Тржни центар “Sitty Moll” II спрат, Скопље, Македонија, је први ресторан који је добио сертификат 3 Мастер шеф звездице. Сертификат је уручен 14.09.2013. на свечаности која је уприличена у ту част.

("више о томе..." )

Отварање Veneto International ресторана у Скопљу

Назив пројекта: Отварање Veneto International ресторана у Скопљу
Кратак опис пројекта: Комплетан pre-opening и post-opening консалтинг – пројектовање и планирање опремања кухињског дела ресторана, учешће у избору и набавци опреме, учешће у избору добављача намирница и пића, регрутација и избор особља, креирање менија, обука кухињског особља.
Почетак: фебруар 2013 Крај: мај 2013 (отварање 01.06.2013)

("више о томе..." )

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs