Гастрономски водич

Гастрономски водич

Шта је Мастер Шеф гастрономски водич?

Мастер Шеф Гастро Водич је одличан помоћник у проналажењу места за гастрономски ужитак баш по вашој мери. МШ гастрономски водич пружа реалне информације о квалитету хотелских и ресторанских објеката у републици Србији и ближем окружењу. У току је развој овог пројекта. У плану је да прва фаза пројекта буде завршена до краја 2014. године. Већ у јануару 2015. биће објављено прво штампано издање у виду годишњака.

Убудуће ће се сваког јануара објављивати нови, допуњени Гастромоски водич који ће важити до краја године. На веб сајту ће се објављивати информације које се ажурирају једном месечно током целе године.

Ресторани су приказани у водичу са оценом квалитета од 1-3 Мастер Шеф звездице, гастрономском презентацијом, кратком причом о раду, фотографијама, основним подацима и контактима. Поред ових информација водич садржи и детаљне информације о менаџеру ресторана, шефу кухиње, добављачима, пореклу намирница стилу и начину спремања хране. То је новина на нашим просторима, где се група професионалаца бави заштитом потреба купаца и доноси до њих реалне информације. У МШ гастро водичу ми препоручујуемо угоститељске објекте , јер смо препознали и наградили њихово залагање и квалитет ураду и услугама које обављају.

Шта за хотеле и ресторане могу значити Мастер Шеф звездице?

Број МШ звездица указује на квалитет неког угоститељског објекта. Оне га чине препознатљивим у односу на друге ресторане. Подршка су јединственом бренду и додатно ојачавају његову позицију на тржишту.
МШ звездице обезбеђују одличан маркетинг у оквиру угоститељког бизниса. Указују на одличан приступ гостима који стичу поверење у стандард који је трајан и стално се унапређује. Ознака са Грбом МШ гастро водича и златним МШ звездицама се поставља на лако уочљивом месту и додатно позитивно утиче на маркетинг ефекте.

Са МШ звездицама даље се одржава и унапређује добра гастрономска традиција на овог региона. Крајњи резултат су задовољни гости који са поштовањем уживајући проводе своје време користећи ресторанске или хотелске услуге које превазилазе њихова очекивања.

Критеријуми за добијање Мастер Шеф звездице

Да би угоститељски објекат добио Мастер Шеф звездицу, комисија УМШС обилази и користи услуге дотичног објекта где се анализирају следећи квалитети:

  • Рад хостесе, односно како је дочекан гост
  • Услуга од стране особља
  • Квалитет намирица од којих је припремљено јело
  • Мајсторство спремања хране – укус
  • Имају ли јела свој посебан стил - оригиналност кухиње
  • Однос квалитета хране и услуга са ценама у менију
  • Континуитет посећености од стране госта
  • Профитабилност ресторана

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs