Радомир Влачић

Радомир Влачић

Национални координатор за оперативу, подпредседник удружења
Кулинарски професионалац са више од 17 година искуства у реномираним српским ресторанима и хотелима. Рођен је 1976. године у Београду где је и завршио је Туристичку и кулинарску школу. Познат је као иноватор и креативни консултант. Кроз дугогодишњу каријеру истакао се и као ТВ презентер у кулинарским емисијама и као стручни уредник из области вина у штампаним медијима.

РАДНО ИСКУСТВО

2012 Шеф кухиње - ресторана „Кумбара“, Београд, Србија.
2009 - 2012 Шеф кухиње и менаџер ресторана - „Мањеж“, Београд, Србија.
2007 - 2009 Шеф кухиње и сувласник - ресторан „Трпеза“, Београд, Србија.
2005 - 2007 Шеф кухиње - ресторан „Виолета кућа стара“, Београд, Србија.
2002 - 2005 Шеф кухиње - ресторан „ABC Slow Food“, Београд, Србија.
2001 - 2002 Шеф смене у кухињи - ресторан „Жабар“, Београд, Србија.
2000 - 2001 Главни кувар - ресторан „Дипломатски клуб“, Београд, Србија.
1997 - 2000 Кувар-шеф смене - ресторан „Дака“(CD), Београд, Србија.
1996 - 1997 Кувар - Хотел „Југославија“, Београд, Србија.

ЕДУКАЦИЈА

2012 Прва приватна угоститељска школа, Београд, Србија. Кувар специјалиста (V степен)
2009 ЕLEKTROLUX - Медитеранска кухиња, Порденоне, Италија. Курс за рад са најсавременијим пара-конвекторским пећима.
2008 Торино, Италија. Обука за Slow food кухињу.
2007 У класи Дарка Нинковића, Београд, Србија. Курс за сомелијера
1995 Туристичко-угоститељска школа, Београд, Србија. Куварски техничар (IV степен)

ЈЕЗИЦИ

Српски и језици бивших југословенских република.
Течно говори енглески језик (писање, читање, конверзација).

РАД НА РАЧУНАРУ

Основно коришћење MS Office (Word, Excel, Internet Еxplorer).

ПРОФЕСИОНАЛНЕ АКТИВНОСТИ / ОРГАНИЗАЦИЈЕ / ПРИЗНАЊА

2012 Удружење Мастер шеф Србија, Београд, Србија - оснивач и подпредседник.
2011 Писање за часопис Wine Style у рублици Спајање вина и хране.
2011 Aуторски прилози и стручне консултације за емисије чија је тема храна.
2010 Ауторски кратки прилози, свакодневно емитовање на ТВ ПИНК 6 месеци у јутарњем програму.
2008 - 2009 Slow Food асоцијација, Београд, Србија - подпредседник.
2007 - 2010 Ауторски кратки прилози, свакодневно емитовање на ТВ АВАЛА.
2006 - 2007 Редовно учествовање у емисији „Путеви вина“ на ТВ Студио Б.
2002 - 2005 Активно учествовање у медијима, разним кулинарским емисијама, од којих се може издвојити серија „А сад мало ми“ где је са Дејаном Луткићем био водитељ, а за коју је сценарио и режију урадила Наташа Шевић. Емисија се приказивала у Србији и на просторима бивше Југославије.

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs