Управа

Радомир Влачић

Национални координатор за оперативу, потпредседник удружења
Кулинарски професионалац са више од 17 година искуства у реномираним српским ресторанима и хотелима. Рођен је 1976. године у Београду где је и завршио Туристичку и кулинарску школу. Познат је као иноватор и креативни консултант. Истакао се и као ТВ презентер у кулинарским емисијама и као стручни уредник из области вина у штампаним медијима.

("више о томе..." )

Имре Чипак

Координатор за управљање стандардима и амбасадор за источно тржиште
Рођен 1965. године у Новом Кнежевцу, образовао се у Школи за гастрономију, услуге и туризам у Новом Саду где је стекао звање професионалног гастронома. Од тада је радио у бројним и реномираним ресторанима на позицији шефа кухиње и менаџера за тренинг и обуку особља. Инострано искуство у Русији, Азербејџану и Холандији.

("више о томе..." )

Константин Катафај

Координатор за финансије и маркетинг, председник удружења
Рођен 1976. године у Београду. Едуковао се у престижним школама и академијама за угоститељство и туризам у Русији. Радно искуство стицао је у угледним београдским ресторанима и хотелима, али и у Русији и на крузерима у Италији као шеф кухиње. Од 1996. активан је на бројним интернационалним такмичењима као учесник, члан организационих тимова и као судија.

("више о томе..." )

Урош Урошевић

Координатор за међународнe пројектe
Први кувар из Србије који је примљен у најелитније кулинарско удружење - Светско друштво мастер шефова из Лондона, које је, захваљујући бројним заслугама, активностима и уваженим члановима, изборило титулу најпрестижније и водеће интернационалне асоцијације шефова. У својој каријери, на више од десетак такмичења кувара био је члан жирија као међународни гастрономски судија са лиценцом WACS.

("више о томе..." )

Владимир Катић

Координатор за управљање националним пројектима
Рођен је 1977. године у Београду где је завршио Школу гастрономије, услуга и туризма. Своје дугогодишње радно искуство стицао је радом на позицији шефа кухиње у чувеним београдским ресторанима и у иностранству. Иза себе има више од 1000 снимљених ТВ емисија у Србији, Грчкој, Италији, Русији и Белорусији. Члан је бројних интернационалних кулинарских организација.

("више о томе..." )

Александар Црновршанин

Координатор за оперативу
Едуковани гастроном, рођен 1980. године у Београду, дипломирао је на Факултету за хотелски менаџмент. У току студија, преноси своје знање радећи као асистент на гастрономији и стиче практично искуство у највећим хотелима и ресторанима у Србији и региону. Радио је у ексклузивним ресторанима у Казахстану и Русији.

("више о томе..." )

Александар Коловић

Координатор за управљање међународним пројектима
Рођен 1978. године у Краљеву, дипломирао је на Вишој хотелијерској школи на одсеку – гастрономија. Радно искуство је стицао у познатим српским хотелима и у иностранству. Има вишегодишње искуство у вођењу великих кухиња где се морају испунити високи стандарди. Учествовао је и побеђивао на бројним интернационалним гастрономским такмичењима.

("више о томе..." )

Бојан Стевановић

Координатор за управљање међународним пројектима
Искусни гастроном, рођен 1979. године у Београду, дипломирао је на Факултету за хотелски менаџмент – одсек гастрономија. Прво радно искуство стицао је у најпрестижнијим српским хотелима, да би потом наставио да се едукује у иностранству, на Кипру и у Русији. Има дугогодишње такмичарско искуство. Он је један од најтрофејнијих кувара у Србији.

("више о томе..." )

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs