Винарија Звонко Богдан

Винарија Звонко Богдан

"Велика нам је част и задовољство што смо имали прилику да будемо део свечане вечере поводом доделе "Master Chef" звездице ресторану ''44 Paralele'' у хотелу Metropol Palace. Потрудили смо се да упарујући наша вина са врхунским специјалитетима, употпунимо гастрономски доживљај сваког госта.

ПОРУКА У БОЦИ ВИНАРИЈЕ ЗВОНКО БОГДАН

Terroar Палићког виногорја и овдашња вековна традиција, уједињени са најсавременијом француском технологијом, визионарским идејама, страсном посвећеношћу, постојаном љубављу и именом човека који све то достојно носи уткани су у сваку боцу вина Винарије Звонко Богдан.
И док сигурним кораком већ десет година стреме ка врху квалитета, вина Винарије Звонко Богдан широм света проносе причу о виноградима на северу Србије.
Аутентичан и потврђен терроар на овом месту спаја се са бираним сортама винове лозе које уз искуство најбољих стручњака и примену најсавременије технологије за резултат имају Вино које носи печат поднебља с ког долази и осликава бескомпромисну тежњу ка врхунском квалитету.

А онда традиција уступа место развоју и новим достигнућима. У Винарији је инсталирана најсавременија технологија за производњу вина, винификатори од инокса и храстова бурад, а сваки танк у ком вино одлежава компјутерски је умрежен тако да се може контролисати и на даљину. У Подруму Винарије Звонко Богдан налази се више од 300 барика од најбољег француског и америчког храста.
Вински тонови палете Винарије Звонко Богдан крећу се од лаганог Pinot blanca, ароматичног Sauvignon blanca, слојевитог Chardonnaya, свежег Pinot grigia, преко префињеног и елегантног Rosea, до златом окићене плејаде „Живот тече“ и „Cuvee No.1“. За све прилике ту је „8 Тамбураша“, а за оне изузетне два нова вина из Icon линије: Icon Campana Albus и Icon Campana Rubimus.
И попут свих великих светских путника, док освајају нова пространства вина Винарије Звонко Богдан шире причу о крају одакле потичу и позивају све на свом путу у узвратну посету његовој постојбини.
Усидрена у мору властитих винограда, изграђена у стилу сецесије карактеристичне за традиционалну архитектуру оближњег града Суботице, широм отворених врата чека вас Винарија Звонко Богдан. Својим кровом међународно признате лепоте попут светионика поносно и непогрешиво вам показује пут до места где се вино рађа и чека да стаса за нова путешествија. И ту уз песму тамбураша, спокој равнице и војвођанских салаша можете најбоље да се уверите у све што су вам до сад испричала вина Винарије Звонко Богдан."

Љубица Тајевић
Винарија Звонко Богдан

Моб: +38162788088
Email: ljubica@vinarijazvonkobogdan.com
www.vinarijazvonkobogdan.com

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs