Владимир Катић

Владимир Катић

Координатор за управљање националним пројектима
Рођен је 1977. године у Београду где је завршио Школу гастрономије, услуга и туризма. Своје дугогодишње радно искуство стицао је радом на позицији шефа кухиње у чувеним београдским ресторанима и у иностранству. Иза себе има више од 1000 снимљених ТВ емисија у Србији, Грчкој, Италији, Русији и Белорусији. Члан је интернационалних кулинарских организација.

РАДНО ИСКУСТВО

2013 Шеф кухиње у pre-opening периоду - јапански ресторан „Soho“ Београд, Србија. Увођење јапанског и европског „casual“ менија, едукација и обука особља.
2012 Шеф кухиње - Хотел са 4* „Тара“, Београд, Србија.
2011 Тренинг менаџер за презентациј е -„ RATIONAL SERBIA“ лидерска фирма у продаји конвенционалних пећи, Београд, Србија.
2010 Директор за пекарску технологију - Пекарска компанија „Хлеб и кифле” - Београд, Србија. Вођење процеса производње са преко 180 врста хлеба и данског пецива, где се произведе више од 6.500 векни дневно.
2009 Корпоративни шеф кухиње (кетеринг, хлеб и пецива) - LLP INTERMARK ENTERTAINMENT GROUP доо (ресторани: „Pascucci“ и „Code“), Београд, Србија.
2009 - 2006 Осмишљавање и снимање више од 650 емисија у Србији, Грчкој, Италији, Русији и Белорусији за "Di Draiv", којe се емитују у 48 програма у бившој Југославији и Србији.
2007 Шеф кухиње - ресторан „Tratoria al angolo“, Београд, Србија.
2006 Шеф кухиње - ресторан „Coling“ club, Београд, Србија.
2005 Шеф кухиње - ресторан „Sent Andrea“, Београд, Србија.
2004 Шеф кухиње - комплекс ресторан, ноћни клуб и казино „ABYYS“, Чељабинск, Русија.
2001 Шеф кухиње - за хладну кухињу - брод крузер „Royal Careebean Crouse Line“, САД.
2000 Шеф кухиње - ресторан „Земун“, Земун, Београд, Србија.
1999 Шеф кухиње - медитерански ресторан „Стари рибар“, Београд, Србија.
1998 Заменик Шефа кухиње - ресторан „Сова“, Београд, Србија.

ЕДУКАЦИЈА

2007 - 2009 Школа за хотелски бизнис, Атина, Грчка.
2006 Курс вина и хране, Albano Carrisi, Бриндизи, Италија.
2002 - 2005 Курс менаџмента у ресторантском и кетеринг пословању, Руска интернационална академија за туризам, Москва, Русија.
2001 Школа Јапанске вештине кувања.
2000 Курс за припрему хране на бродовима, крузерима и јахтама, Мајами, САД.
1999 Школа за кетеринг пословање, Београд, Србија.
1996 Средња школа за гастрономију, услуге и туризам, IV ССС, Београд, Србија.
1992 Основна школа, “ Петар Кочић ”, Земун, Београд.

ЈЕЗИЦИ

Српски и језици бивших југословенских република.
Течно говори енглески језик (писање, читање, конверзација).
Течно говори руски језик (писање, читање, конверзација).

РАД НА РАЧУНАРУ

Основно коришћење MS Office (Word, Excel, Internet Explorer).

ПРОФЕСИОНАЛНЕ АКТИВНОСТИ / ОРГАНИЗАЦИЈЕ / ПРИЗНАЊА

2013 Удружење Мастер шеф Србија, Београд, Србија - оснивач и кординатор за међународне пројекте.
2013 Члан World Master Chef Society, Лондон, Велика Британија, World Master Chef диплома и орден за заслуге.
2008 ExpoGast 2006, Луксембург, Луксембург - тим менаџер Удружења Шефова кувара Србије.
2006 Гастро фестивал, Нови Сад, Србија - члан организационог тима, судија-координатор.
2005 Члан и оснивач Удружења Шефова кувара Србије.

НАГРАДЕ И ПРИЗНАЊА

2009 Члан организационог тима Асоцијације Шефова кувара Србије на Балкан Кулинари Купу и члан судијске бригаде.
Светски кулинарски шампионат - златна сениорска медаља.
2007 ПИР, Москва, Русија - сребрна медаља.
2006 Међународно такмичење кувара, Истанбул, Турска - менаџер тима, сребрна медаља.
Медитерански фестивал, Кипар - менаџер тима, бронзана медаља.
Гастро фестивал, Нови Сад, Србија - златна медаља за оригиналан мени и модерно јело.
Златна медаља за Мастер клас - фјужн кухиња.
2004 Међународни кулинарски куп, Чељабинск, Русија - сребрна медаља.

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs