За госте ресторана

Пронађите ресторан где ћете бити гост?

Ништа не може тако да поквари вечерњи излазак као лоше спремљена и послужена храна и пиће у ресторану. О арогантном и непристојном понашању особља да и не говоримо. У данашње време понекад нам се чини да ресторани нису више као некада. Има за то пуно разлога. Неки ресторани су дошли на саму ивицу пословања због немогућности да се прилагоде новим условима. Онда су мало смањили квалитет и разноликост своје понуде.

Запослени су због малих примања мање задовољни. Запошљавају се радници који немају довољне квалификације. Организација рада је лошија па је све споро. Има још доста разлога, али их нећемо набрајати све. Гост ресторана то осећа као негостопримство. Међутим, у свету су ресторани пронашли решења како да унапређују стално своју услугу како би гости били задовољни. Такви гости поново долазе. Чак их и препоручују својим пријатељима.

Где пронаћи добар ресторан?

Удружење Master Chef Srbija, реализује један јединствен пројекат у Србији – "Гастрономски водич". Овај пројекат се реализује у складу са стеченим искуствима чланова удружења широм света, радом у најеминентнијим ресторанима. У свету се увелико практикује да ресторани и хотели морају да задовоље највише стандарде да би добили одређени сертификат којим се гостима гарантује изврстан квалитет услуге. "Гастрономски водич" је, пре свега, намењен гостима ресторана. У њему ће се наћи информације о ресторанима који поседују Master Chef сертификат са оценом квалитета од 1-5 звездица. Ту ће бити и гастрономска презентација како би сте могли да изаберете баш оне ресторане који одговарају Вашем стилу живота и жељама. А можда будете хтели да пробате нешто ново, али проверено.

Одабране фотографије ће помоћи да доживите делић атмосфере пре него што одете до ресторана.
Детаљне информације о шефу кухиње, добављачима, пореклу намирница, стилу и начину српемања хране можда на око нису тако значајне, али.
Ако сте љубитељ добре храна шеф кухиње је тај који ће вам са свим особљем омогућити да стварно уживате и доживите поново осећај пуноће укуса. Ако доживите осећај да би сте могли очима да поједете онда сте били на правом месту. "Гастрономски водич" је зато и осмишљен. Нормално, увек ће Вам на располагању бити и основни подаци и контакти о ресторанима.

Гастрономски водич је, пре свега, намењен гостима ресторана. У њему ће се наћи информације о ресторанима који поседују Master Chef сертификат са оценом квалитета од 1-5 звездица. Ту ће бити и гастрономска презентација како би сте могли да изаберете баш оне ресторане који одговарају Вашем стилу живота и жељама. А можда будете хтели да пробате нешто ново, али проверено.

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs