За куваре

Зашто бити само главни кувар када се може бити National Master Chef или чак World Master Chef?

Када дође време да посла у ресторанима има све мање, а кувара има све више, логично је да су зараде мање. Власници и менаџери су пробирљивији. Опстају само они који непрекидно уче и који усавршавају своје вештине.Такви кувари лако проналазе ангажман. Раде у добрим ресторанима. Али, када не би постојало ово АЛИ све би било лакше.

Дође време када човек осети да може још више да напредује. Да може још више да заради. Јер, више вреднује себе и свој рад. Тада је једини излаз рад и стицање искуства негде у иностранству. А без добре препоруке то је мало теже. Треба се поново доказивати и почети скоро од почетка.

Међутим, то не мора да буде тако!

Уколико је кувар градио своју каријеру уз праве мајсторе кулинарства и пажљиво учио од њих, онда проблема нема. Уколико се додатно едуковао на семинарима или специјалистичким курсевима стечене вештине ће му повећати сигурност и веру да може све што пожели. Ако још има прилику да се специјализује у иностранству онда су му врата света отворена.

Шта се добија чланством у удружењу Master Chef Србија?

Удружење Master Chef Србија је обезбедило својим члановима прегршт бенефита. Корачајући уз колеге са World Master Chef звањем, чланови обезбеђују себи боље услове за ангажовање у земљи и иностранству.
Удружење не само да обезбеђује члановима едукацију кроз семинаре, мастер клас програме, него је и спремно да шаље своје чланове на специјализације у иностранство. Ово је омогућено мрежом филијала World Master Chef свуда у свету.
Много одличних ресторана чекају наше чланове да испеку занат и прођу обуку. Путем програма за обуку , чланови добијају знања која иду у корак са временом.

Нове технологије, савремени приступ раду, одлична организација персонала, поштовање и познавање савремених стандарда у оквиру производње и орагнизације кухиње су само неке од навика које сваки наш члан има прилику да кроз рад у удружењу научи и примени у пракси.

Као резултат оваквог рада и сваки члан има прилику да се пријави и положи испит за стицање National Master Chef звања. Осим његовог знања и умећа иза њега ће тада стајати и престижно звање као потврда квалитета. Након тога чланови могу да стичу искуства и у иностранству. Будући Master Chef има прилику да стане раме уз раме са великим светским именима која свакодневно креирају историју гастрономије. Када прође одређени период могу се пријавити и стећи звање World Master Chef.
Са овим звањем су сва врата отворена.

Ко може бити члан удружења Master Chef Srbija?

Наши чланови могу бити само они кувари који:

  • желе да се развијају, едукују и не стоје на једном месту;
  • желе свесрдну подшку у сопственом усавршавању без обзира на правац у оквиру гастрономије;
  • су гладни знања, авантуре, рада са професионалцима вишег ранга;
  • имају такмичарски дух, жељни су путовања и доказивања,
  • поштују тимски рад и
  • су добри људи.

Ако сте такви – на правом сте месту. Ако не желите да имате проблема са радним местом, послодавцима, нередовним исплатама. Ако волите свој посао и спремни сте на одрицања зарад вишег циља! Ако имате амбиције да постанете познат кувар са реномеом, а спремни сте на жесток рад и одрицања. Ми вам нудимо РЕШЕЊЕ!

Контактирајте нас и потражите додатне информације!

+381 64 458 10 23 Email Пошаљите нам поруку

Мастер шеф Србија

Пратите нас

Мастер Шеф Србија

Будите у току и сазнајте све о најновијим дешавањима и активностима Мастер Шеф Србија.

Контакт

Мастер Шеф Србија

Марка Челебоновића 67/10
11070 Нови Београд

Тел: +381 64 458 10 23
office@masterchef.rs
www.masterchef.rs